Nemt og hurtigt vægttab med 5 2 kuren

skyr og frugt
h33

Fordi vi lever i et godt og veludviklet samfund, har vi danskere mulighed for at fokusere mere på hvordan vi ser ud og hvor sunde vi er. Dette er ikke nødvendigvis tilfældet for folk der bor i fattigere dele af verden, hvor det ofte kan være svært bare at få mad på bordet. Her i Danmark har vi dog rig adgang til masser af forskelligt mad fra alle mulige steder i verden. Dette betyder både at vi nemt kan skaffe eksotisk mad og derigennem udvide vores kulinariske horisont, men det betyder desværre også at vi nemt kan komme til at tage på.

Mange danskere spiser enten for meget eller for usundt mad, hvilket bevirker at en stor del af befolkningen er overvægtig. Er man interesseret i at tabe sig kan man med fordel forsøge at omlægge sin diæt og gå på kur. Hvis man vil forsøge at starte en kur er der mange at vælge imellem, men det er ikke alle der virker lige godt eller som er lige lette at overholde. En kur som er særligt populær blandt danskerne er 5 2 kuren, der af mange anses for at være en af de mest effektive og en af de letteste at overholde.

Hvad går 5 2 kuren ud på?

Fordelen ved 5 2 kuren er at man ikke behøver at undvære en eller flere slags mad. Når man er på denne kur kan man spise lige det man har lyst til i fem af ugens dage, mens man i ugens to resterende dage faster. At faste betyder dog ikke at man ikke spiser noget overhovedet, men snarere at man sænker sit kalorieindtag til at være lige præcis lavt nok til at man kan komme igennem dagen, samtidigt med at kroppen begynder at tære på ens fedtdepoter.

Når man ikke har noget mad i maven som kroppen kan få energi fra, er den nemlig nødt til at forbrænde det fedt man har rundt omkring på kroppen, og det er sådan man taber sig mest effektivt. Med 5 2 kuren er det således muligt at spise stort set lige det man vil hele ugen med undtagelse af to dage om ugen hvor man faster. Efterhånden som man venner sig til at faste, får man automatisk lyst til at spise mindre i resten af ugens dage, hvilket kun er med til at øge ens vægttab endnu mere. Det er muligt at læse mere om 5 2 kuren på dengodekur.dk.

5 2 kuren er ikke den eneste gode kur

Det er naturligvis ikke alle problemer som 5 2 kuren kan løse. Nogle danskere oplever for eksempel problemer med oppustet mave fra tid til anden, hvilket kan være utroligt ubehageligt. Her kan kuren kaldet ”Low FODMAP Diet” ofte være behjælpelig. Når man er på denne kur forsøger man at undgå fødevarer der er kendt for at kunne give luft i maven, og efter noget tid på Low FODMAP Diet vil de fleste allerede være enten helt eller delvist fri for deres problemer med oppustet mave. Læs mere på http://dengodekur.dk/oppustet-mave.

Skriv et svar