Badedragter til aktive gravide

graviditetsbadedragt
h33

Graviditet behøver ikke at sætte en stopper for den fysiske aktivitet. Man skal bare huske at tage de rette forbehold. Svømning er godt for hele kroppen, og når maven bliver for tung at bære rundt på, kan vandet hjælpe med at løfte noget af vægten. Det er dog vigtigt, at badedragten ikke er for stram, når man svømmer som gravid. Derfor er en graviditetsbadedragt et must for den aktive gravide. Læs mere om, hvordan graviditetsbadedragter fungerer her.

Gør det lidt lettere at være gravid

Når man er gravid, skal man være opmærksom på en masse forskellige ting. Det er en svær balance, for det er vigtigt at tage hensyn til babyen i maven. Men det er også vigtigt at tage hensyn til, hvad man selv har lyst til. Oveni kommer morgenkvalmen, hormonerne og følelsen af, at kroppen er langt større end normalt. Det er ikke altid nemt. Man skal derfor huske, at gode fritidsinteresser kan hjælpe med at gøre det hele lidt sjovere. At hoppe en tur i svømmehallen er sundt for hele kroppen. Mn bevæger mange forskellige muskler, når man svømmer. Den særlige følelse af at flyde gennem vandet, kan give plads til hvile i en hård hverdag. Derfor skal badedragten helst være i skabet og ikke stramme over maven eller brystet. Graviditetsbadedragter har ekstra plads, så de er behagelige at have på, når man er i vandet.

Den skal passe helt rigtigt

Man kan få mange forskellige slags graviditetsbadedragter, så der er rig mulighed for at finde lige den model, der passer. Farven, mønsteret og stilen skal selvfølgelig være helt rigtig, så man føler sig godt tilpas. Der kan komme en del vand i kroppen under en graviditet, og mange tager også en del på. Man skal først og fremmest vælge sin sædvanlige størrelse, når man køber graviditetsbadedragt. Det kan dog være, man skal en størrelse eller to op. Det vigtigste er, at badedragten passer godt, og at den støtter de helt rigtige steder. Badedragt.dk har et bredt udvalg af forskellige badedragter i forskellige stile og størrelser.

Svømning er godt både før og efter fødslen

Det kan godt føles som om, at ventetiden er meget længere end ni måneder. Man glæder sig og vil bare gerne byde det nye familiemedlem velkommen til verden. En tur i vandet kan fordrive tiden, og så kan man også glæde sig til den dag, hvor babyen kan komme med. Babysvømning er nemlig en oplagt mulighed for vandglade mødre. Både mor og barn vil hygge sig med en tur i vandet, og det er en skøn måde at være sammen på. Der er mange års glæde og leg i vandsport, så man kan ligeså godt komme i gang med det samme. Når babyen er kommet til verden, skal graviditetsbadedragten tilbage i skabet. Til gengæld skal der købes nyt badetøj til den lille nye, og det kan også være noget af et projekt.

Skriv et svar