3 tips til manden, der gerne vil holde sig soigneret

velsoigneret
h33

Som moderne mand er der en række forskellige forventninger til dig. Mange af disse forventninger går blandt andet på, hvordan du præsenterer dig selv for omverdenen visuelt. Og her er det ikke lige så let at være mand, som det var for måske 50 år siden.
Dengang var det nemlig ekstremt stereotypt, hvordan man som mand skulle se ud, hvis man ville virke sober og soigneret. Det var en skarp frisure, et flot jakkesæt og er lækkert ur, der kunne gøre det. Men for dagens mand er der gjort helt op med normerne.

Frisind skaber valgmuligheder

Siden dengang er vores samfund nemlig kommet rigtig langt inden for en lang række af forskellige områder. et af disse er, at vi ikke længere placerer folk i bokse ud fra køn på samme måde, som vi tidligere gjorde. Vores opfattelse af, hvad der kendetegner en mand, har altså ændret sig meget.
Det er utrolig godt, for nu er man som mand ikke længere tvunget til at gå i noget bestemt tøj, klippe håret på en bestemt måde eller modellere sin opførsel efter en specifik stereotype. Men det har også betydet, at man som mand nu har næsten uendelige valgmuligheder.

Et flot skæg holder altid

Når det så er sagt, så er der som mand stadig nogle helt basale ting, som man med fordel kan pejle efter, når man skal holde sig flot og soigneret at se på. Dette er ikke besværlige ting, men de er vigtige at huske.
Det første er skægget. Vælger man som mand at have skæg, så bør man tænke rigtig meget over at holdet det pænt. Det er lige meget, om skægget er langt, kort eller har mellemlængde. Det skal stå skarpt, og det skal se velplejet ud. Derfor skal man blandt andet have en god barbermaskine.

Et godt jakkesæt til skabet

Som man er det altid godt at have nogle helt basale ting i klædeskabet. En af disse basale ting er et jakkesæt. Det er ikke sikkert, at man ofte får en lejlighed til at have dette på.
Men et jakkesæt gør noget ved ens udstråling og man ser super godt ud i det. I situationer, hvor man gerne vil udstråle autoritet og selvtillid, er et godt jakkesæt derfor uundværligt. Man kan selv vælge farve, snit, stil og kvalitet – det vigtigste er, at jakkesættet hænger klart.

Plej krop og hud

Der er rigtig mange mænd, som har en opfattelse af, at krops- og hudpleje kun er for kvinder. De gør derfor kun de helt basale ting som for eksempel at vaske håret. Og det er en skam, for en mands krop har også brug for pleje og omsorg.
Derfor kan man med fordel investere i nogle helt basale produkter, der er gode for hud og krop. En god kropscreme, en ansigtscreme og lidt olie til håret kan man komme rigtig langt med. For andre tips til at være en moderne mand, kan man besøge mandens.dk.

Skriv et svar