Se godt ud i en ruskindsjakke

ruskindsjakke
h33

Ruskindsjakke er en næsten tidløs del af den kvindelige garderobe. Alligevel bærer de stærke konnotationer til noget råt og måske endda flyvevåbnet. Desuden går den sandsynligvis rigtig godt med store dele af din garderobe, hvilket du kan læse mere om på trenden.dk.
Dette gør sig dog i lige så høj grad gældende for den typiske læderjakke. En ruskindsjakke er i og for sig også en læderjakke. Overfladen af læderet er bare mere kradset. Denne udseendemæssige forskel får imidlertid ruskindsjakken til at adskille sig fra læderjakken på flere forskellige områder.

Fordelene ved en ruskindsjakke

For det første ser ruskindsjakken, i kraft af materialet, langt mindre skræmmende ud. Den skaber ganske enkelt nogle andre konnotationer.
I ruskindsjakken får du altså alle de praktiske fordele ved en læderjakke uden den samme rå og hårde stil. For eksempel er ruskindsjakken en ideel jakke om foråret og sommeren, hvor det stadig er koldt, men hvor en tyk jakke ville være for meget. Samtidig kan ruskindsjakken også bruges indendørs i de lidt koldere måneder eller som en ekstra form for accessory.
Ruskindsjakken kan også fås i op mod flere forskellige farver, selvom man selvfølgelig oftest ser dem i en smuk brun eller en mørk sort. Dermed tilbyder de også langt mere stilistisk variation. Særligt den røde ruskindsjakke er blevet særligt populær. Det ser måske ikke ligefrem naturligt ud, men en rød jakke kan virkelig sætte gang i et outfit.
Du bør dog huske på, at det gerne skal være en jakke, som du kan føle dig godt tilpas i. Hvis det er det, er der nemlig langt større chance for, at du får brugt den så meget og i så mange forskellige situationer, som jakken lægger op til. Klik her, hvis du kunne tænke dig at vide mere om ruskindsjakker, og hvorvidt de kunne være noget for dig og din garderobe.

Rens din ruskindsjakke

Noget af det, der får flest folk til at fravælge ruskindsjakken, er rensning. I kraft at sit materiale kan en ruskindsjakke nemlig være rigtig svær at rengøre, når den først er blevet beskidt. Heldigvis er alt håb på ingen måde ude, hvis du spilder på din ruskindsjakke. Der findes nemlig overraskende mange specialdesignede til ruskind, der netop kan hjælpe dig med at rengøre din jakke eller andre stykker tøj
Hvis jakken kun er blevet lidt beskidt, kan skidtet sandsynligvis bare tages med en såkaldt ruskindsbørste. Hvis du derimod har fået pletter på jakken, kan du bruge et ruskindsviskelæder. Det virker fuldstændig ligesom et rigtigt stykke viskelæder og kan, efter et stykke tid, fjerne pletterne. Det er dog vigtigt, at du ikke presser hårdt ned på det skrøbelige ruskind.
Hvis du stadig ikke kan få pletterne af, kan du prøve at duppe jakken med en eddikeopløsning at en del eddike og to dele vand. Det er selvfølgelig noget sværere end bare at kunne smide alt sit tøj i vaskemaskinen, men det er ruskindsjakken ganske enkelt for skrøbelig til. Det er altså den pris, man betaler for en smuk og alsidig jakke.

Skriv et svar