Brøndby er blevet forstærket: Her er klubbens vinterindkøb

h33

Superligaen: Traditionen tro afholdes der hver sæson det årlige vinter transfermarked i Alka Superligaen – og 2016/17 sæsonen er ingen undtagelse.

Transfermarkedet er nu vel overstået, og de fleste Superliga klubber har foretaget et indkøb eller to. Heriblandt Brøndby IF, der blandt andet har hentet en talentfuld keeper og en finsk forsvarsspiller til Vestegnen.

Brøndby, som i øjeblikket ligger nr. 2 i Superliga tabellen, håber at de nye forstærkninger kan hjælpe truppen med at komme godt ind i forårssæsonen, og måske indhente førerne fra FCK i ligatabellen.

Nedenfor kan du få et overblik over de nye spillere, som Brøndby har skrevet kontrakt med i løbet af vinterens transfervindue.

1) Paulus Arajuuro, 28 år (Finland)

Det er lykkedes Brøndby at skrive kontrakt med den finske forsvarsspiller, Paulus Arajuuri, frem til slutningen af 2019.

Arajuuri, der tidligere har spillet for klubber som FC Espoo, Kalmar FF og Lech Poznan, er en fysisk stærk spiller og særligt farlig på dødbolde. Arajuuri er også en del af det finske landshold, med hvem han har haft 11 A landskampe indtil videre.

“Han er 28 år og dermed en moden spiller, der har vist duelstyrke, men han vil også gerne angribe rummet foran os ved at presse op og være god en-mod-en. Han bringer noget med sig, som vi skal bruge,” udtaler Brøndbys sportsdirektør, Troels Bech, om Paulus Arajuuri, til tipsbladet.dk.

Hvis man kigger på spil og odds muligheder online, kan man se at Brøndby lige nu har en odds chance på 1/25 for at vinde Superligaen. Tror du, at finske Paulus Arajuuri kan hjælpe Vestegnen på vej til at blive Superliga mestre, kan du spille på det allerede nu.

“Brøndby stadium panorama” (CC BY 2.0) by Stig Nygaard – https://www.flickr.com/photos/stignygaard/220222344/

2) Adam Larsen Kwarasey, 29 år (Norge-Ghana)

Målmanden Adam Larsen Kwarasey er født i Norge, men spiller for det ghanesiske landshold, da hans far er fra Ghana. På klubniveau har han tidligere spillet for blandt andet Strømsgodset, Portland Timbers i USA og Rosenborg BK. Nu er valget så faldet på Brøndby, med hvem Kwarasey har skrevet kontrakt frem til 2020.

Det siges om Kwarasey, at han er en moderne og alsidig målmand. Han er god med fødderne og har en offensiv attitude. Derudover er han reaktionsstærk og effektiv i luften. Hans tidligere klubber viser, at han er en spiller som har mod på at prøve nye og anderledes udfordringer for at udvikle sig. Forhåbentligt kommer han til at udvikle sig yderligere i Brøndby.

“Vi er utrolig glade for at kunne byde Adam velkommen til Brøndby. Med Adam har vi fået en ny målmand til truppen, der med sin erfaring ikke blot kan hæve træningsniveauet for målmændene i truppen, men qua sine evner og store konkurrencementalitet også kan give Frederik Rønnow endnu hårdere konkurrence i den daglige træning i kampen som førstevalget i målet,” lyder det fra Troels Bech ifølge tipsbladet.dk.

I dag er Frederik Rønnow Brøndbys førstemålmand, men sportsdirektør Troels Bech mener, at selv de allerbedste skal udfordres i det daglige.

“Adam har vundet mesterskabet med sine tre seneste klubber, ligesom han har repræsenteret Ghana ved VM 2014 og de afrikanske mesterskabet. Det er med andre ord en særdeles rutineret spiller,” tilføjer Bech til slut.

Skriv et svar