Tre ting du skal have tjek på, før baby kommer

babyklar
h33

Venter du et barn, er der sikkert mange ting du skal have styr på før det ankommer. Selvom ni måneder lyder som lang tid, vil du helt sikkert opleve at tiden går hurtigt. Lige pludselig står du med en nyfødt i armene, og en hel ny tid i dit liv begynder.
Du skal nok nå at blive klar til babys ankomst, hvis bare du går i gang på en organiseret måde i god tid. Der er så mange forskellige ting man skal huske at holde styr på, og man er naturligvis i tvivl om der nu skulle være noget man har glemt.
For at hjælpe dig på vej får du her præsenteret tre ting, som du skal huske før baby ankommer

Baby skal med hjem i bilen

Har i valgt at føde på et hospital, skal baby naturligvis transporteres med hjem bagefter. Hvordan skal det foregå? Skal i køre hjem i bil, skal i have skaffet et autosæde, så baby kan komme med hjem på en sikker måde
Det er derfor en god idé allerede i god tid at undersøge de forskellige autostole på markedet, få købt en og installeret den i bilen så den er klar til brug. Det er ikke lige den slags som man har lyst til at stå og rode med, når først baby er ankommet.
Gør derfor dig selv en stor tjeneste, og få styr på autostolen i god tid. På den måde får du sparet dig selv for en stor mængde stress, og du vil få mere tid til at have nærvær med baby når den ankommer.

Hvor skal baby sove?

Det næste spørgsmål der naturligt melder sig, er hvor baby skal sove når han eller hun er kommet med hjem. Også dette er heller ikke noget man har lyst til at skulle tage sig af når har en helt ny lille baby, og det er derfor også en god idé allerede at træffe en beslutning om dette i god tid.
Nogle vil gerne samsove med deres baby, hvor andre vælger at lade baby sove i en særskilt babyseng ved siden af sengen.
Hvis man vælger at baby skal sove i en babyseng, er det en rigtig god idé at få købt denne før baby kommer, så den også kan nå at blive samlet. Så sparer du igen dig selv for en masse stress i fremtiden.

Når baby skal med på tur

Det første stykke tid med en nyfødt går selvfølgelig med at bruge tid derhjemme på at lære sit barn at kende og vænne sig til sin nye dagligdag, men efter et stykke tid kan det ikke undgås at man gerne vil bevæge sig udenfor. Vil man have en barnevogn, er det også rart at have den i forvejen.
Det er en god idé grundigt at undersøge det forskellige babyudstyr i forvejen, og det kan man for eksempel gøre på en hjemmeside som https://www.pegebogen.dk/. Når man gør det, er man rustet til at træffe det rigtige valg.

Skriv et svar