Lydisolering og hvad det kan betyde for dit hus

Romantisk hus
h33

Støj og larm er uundgåeligt i et hjem, derfor er det vigtigt at sørge for at dit hus er lydisoleret. Dette kan ikke bare forhøje værdien på dit hjem, men også livskvaliteten for beboerne i huset. Undersøgelser har bevist at støjgener fra fx. trafik, naboer eller vejarbejde er med til at skabe stress ved at påvirke din nattesøvn.

Der er mange måder at lydisolere sit hjem på, en af de mest populære måder at gøre det på, er et gipsloft. Det gøres ved at lave et nedhængt gipsloft, som placeres et stykke under det eksisterende loft. Dette skaber dermed et vakuum, som gør to etager i forlængelse af hinanden lydtætte. Dette er særligt praktisk hvis du bor i en etage-ejendom og er træt af at høre naboerne mindste bevægelser, eller har børn boende på første sal.

Det øger desuden brandsikkerheden i ejendommen. Der kan også opsættes støjskærme, som tager størstedelen af den udefra kommende støj fra fx. trafik. Derudover er der selvfølgelig også den traditionelle løsning med isolering i væggene, som er særligt egnet til at forbedre akustikken og indeklimaet i boligen imellem rum. Denne form for isolering udføres typisk med rockwoll.

Lydisolering kan gøres rigtigt hurtigt og ligeså hurtigt, hvis ikke hurtigere kan du mærke effekten og de medførte fordele. Du kan indhente tre gratis og uforpligtende tilbud og læse mere om lydisolering på skoleenergi.dk

Sandblæsning er som manicure for dit hus

Sandblæsning er den mest effektive måde at rense samtlige overflader på din bolig og foretages ofte inden en facaderenovering eller før ydermuren males. Sandblæsningen sikrer en plan overflade, som gør det efterfølgende arbejde en helt del lettere. Står du og skal til at sælge er sandblæsning en rigtig god investering, da det kun medfører endnu mere værdi til dit hus.

Det er en forholdsvist nem producere, men det er stadigvæk en god idé at konsultere dig med en professionel forud projektets påbegyndelse. Dette skyldtes at en fagkyndig oftest vil kunne give dig en nøje vurdering af dit hus’ nuværende tilstand og samtidigt give en realistisk prissætning på en sandblæsning. Fordelen ved at vælge en fast entreprenør fra start til slut er, at du har kontinuerlig rådgivning og vejledning til rådighed hele vejen, hvis du skulle have spørgsmål undervejs i forløbet.

Prisen på en sandblæsning variere efter husets størrelse og nuværende stand, men vil typisk variere imellem 25-45 kr pr. m2. Dette afhænger af om der ønskes en tør sandblæsning eller en våd sandblæsning, forskellen imellem de to er at ved den våde sandblæsning er der tilsat vand. Dette formindsker støvgenerne. Det kan være en god idé at henvende sig til flere håndværkere for at få nogle forskellige tilbud at vælge imellem, mange steder kan du anvende en service som henvender sig direkte til forskellige håndværkere for at give dig det mest optimale match.

Indhent tre gratis og uforpligtende tilbud og læs meget mere om sandblæsning i 2017 hos Skoleenergi.

Skriv et svar