Indret boligen med retro lamper

indret boligen med retro lamper
h33

Det er oppe i tiden at udtrykke sig selv og fokusere på selvrealisering frem for materialisme. Dette skyldes bl.a. tidens udvikling hen imod højere levestandard og mere velfærd. På grund af dette er der ikke mange danskere, der kan sige at de mangler noget rent materielt. De fleste har hvad de skal bruge, eller køber det løbende, når behovet opstår. I stedet er fokus i dag rettet på at lave en personlig stil, der siger noget om, hvem man er. Her kommer retro lamper ind i billedet som noget unikt og smart, der pepper hjemmet op, og er med til at sige noget om de personer der bor i boligen.
Du kan læse mere om retro lamper her. Nedenfor kan du blive klogere på nogle af de tanker, du bør gøre dig, hvis du overvejer at investere i en retro lampe.

Gammelt retro eller nyt retro

Retro betyder gammelt, men ordet knytter sig primært til designet. Dette betyder, at når du skal købe en retro lampe, skal du gøre op med dig selv, om du ønsker en ny produceret lampe fra fabrikken i et gammelt look, eller om du rent faktisk ønsker en lampe, der er gammel, og stammer fra måske 70’erne eller 80’erne.
Lige meget hvad du vælger, kan du sagtens kalde lampen for retro, det drejer sig blot om at finde ud af hvad du mest er til og gå direkte efter det. Er du i tvivl om hvad du mest er til, kan du bruge lidt tid på at sondere markedet for udvalg og gøre dig et indtryk af, hvad der passer bedst til netop din bolig og stil.

Nichebutikker, onlinehandel eller secondhand

Når du skal købe en retro lampe af gammel karakter, vil du typisk skulle ind i forskellige små nichebutikker, for at se om de har noget, der falder i din smag.
Uanset om der er tale om en ny eller gammel retro lampe, du kigger efter, kan du også gå på internettet og på kort tid blive introduceret til en masse forskellige retro lamper i forskellige designs, mærker, farver m.m. Den sidste mulighed er at søge efter din næste retro lampe via secondhand salg hos private.

Find det rette sted i den bolig til den fine retro lampe

Der er primært to fremgangsmåder til at finde det rette spot i hjemmet til din retro lampe. Det første du skal tænke på, er dog at finde et sted hvor den ses mest muligt, når du er hjemme, således at du også kan nyde den mest muligt.
Herefter er den første fremgangsmåde at gå ud og finde den rette lampe, tage den med hjem og finde et godt sted i boligen. Den anden fremgangsmåde er at finde ud af hvor i din bolig, du kunne bruge en ny lampe og derefter gå ud og finde den rette retro lampe, der vil passe ind til netop dette spot. Hvilken fremgangsgåde du vælger, afhænger helt af temperament, og hvad der falder dig mest naturligt.

Skriv et svar