Gør computerspillet til virkelighed: Køb en softgunpistol

h33

Køb en hardball-pistol og kom med på moden. E-tech er en hardball butik, der har et stort udvalg af både forskellige softgun-våben og masser af tilbehør til.

Hvis du vil være med på moden, så skal du anskaffe dig en softgunpistol. For det bliver tilsyneladende mere og mere populært. Det skriver DR for et par år tilbage, hvor det lød sig, at ejer af en hardball-bane på Sjælland Rasmus Omran udtalte, at antallet af besøgende var fordoblet siden året før.

En af grundene til, at det er populært at skyde med softgunpistoler er, at det er lovligt for alle over 18 år, sådan at man ikke behøver at have et certifikat, og så er det samtidigt ikke farligt at blive ramt af pistolen, det kan blot give et par blå mærker.

Hvis du har spillet Counter Strike eller andre skydespil, så kan du sikkert også genkende trangen til at spillet bliver endnu mere virkeligt. Og det er netop det, du kan opleve, hvis du anskaffer dig et softgunvåben, for her kan du tage pistolen i egen hånd og kæmpe mod dine venner.

Hos E-tech finder du også forskellige slags plastikkugler af 6 mm til dit våben. Du får gratis fragt, når du køber for over 500 kroner, og din pakke bliver leveret i løbet af 1-2 hverdage. Derudover har E-tech prismatch, hvilket betyder, at hvis du finder en vare til en billigere pris et andet sted, så matcher E-tech prisen.

Skriv et svar