Fuldend den romantiske stil med Wallstickers

h33

Det er meget moderne at indrette sit hjem i en meget romantisk stil, især kvinder er vilde med denne type indretning. Hvis du gerne vil have lidt inspiration til, hvordan du kan indrette sit hjem i en nuttet romantisk stil, så læs med her.

Den romantiske stil er faktisk rimelig nem at indrette efter, det handler bare om at komme ind i bølgen og huske at gå efter nogle bestemte stilarter når man køber ind til hjemmet.

Det vigtigtse at huske på at er man skal indrette i meget lyse farver. Hver gang man finder noget man gerne vil have, så skal man købe det i en lys farve i stedet for i en mør farve. Derudover er det også vigtigt at huske på, at det er en hyggelig indretning med mange små pynteting og stearinlys der fylder på hylder og vindueskarme. Man kan altid fuldende looket helt, hvis man sørger for at investere i nogle wallstickers med nogle søde små citater i en gammel håndskrift. Wallstickers med tekst, citater, bogstaver samt blomster til væg m.m. kan købes online til billige penge.

Romantisk indretning er genbrug og lys maling

Det er faktisk ret nemt og billigt at indrette sit hjem i en romantisk stil. Det bedste man kan gøre er at gå i genbrugsbutikker, og købe sine møbler her. Det er meget romantisk at købe gamle møbler, slibe dem, og male dem hvide eller i en anden lys pastel farve. Hvis man gerne vil indrette sit hjem i en romantisk stil, så er det helt sikkert en oplagt mulighed både at spare penge samt at fuldende looket, ved at købe sine møbler brugt, og selv shine dem op til nyt liv.

Man kan gøre meget med sine pynteting i hjemmet, især når man indretter med en romantisk stil, er det vigtigt at man sørger for at der er en masse søde og små pynteting og især stearinlys. Hvis man kan skaffe lidt ting i guld, så er dette helt perfekt til at fuldende looket, derudover er gamle bøger også et hit, og ikke mindst så er det vigtigt at sørge for at der står nogle planter hist og her. Alle småtingene som står rundt omkring, er dem der giver den meget hyggelige og hjemlige stemning, og derfor er det vigtigt at man sørger for at der er en masse hyggeting og pynteting rundt omkring i hjemmet.

Man kan sagtens pynte uden at optage plads

De fleste har nok prøvet at pynte hjemmet og derefter oplevet at alle de ting man sætter frem også nogle gange bare står og roder og samler støv. Når man hænger ting op på væggene, så kan man pynte og skabe en hyggelig hjemlig stemning, uden at skulle til at bruge en masse plads på hylder og i vindueskarme. Derfor kan det være en god ide at lede efter noget der kan hænges op på væggen, det kan være et billede eller wallstickers. Wallstickers er perfekte til at skabe en rød tråd igennem huset eller lejligheden. Man kan for eksempel sørge for at bruge den samme skrifttype til forskellige vægge og døre.

Skriv et svar