De to bedste Verner Panton designs

h33

Verner Panton var en dansk interiør arkitekt og møbeldesigner. Han har lavet nogle meget smukke og futuristiske designs, som er meget anerkendte og vel set i designer verdenen. Han brugte især materialer som plastik i sine designs, hvilket får møblerne til at se meget futuristiske ud, og er ikke ligefrem klassiske møbler til hjemmet. Han har brugt mange farver i hans designs, og et møbel fra Verner Panton skader opsigt når det står i det rum. De smukke farver og møblernes enkelthed er med til at gøre hans designs helt unikke og meget smukke.

Det er møbler som fortjener et rum, som er indrettet efter møblet, da det uden tvivl vil være Panton designet der vækker størst opsigt ved de besøgende. Der er utallige helt fantastiske designs Panton, og noget af det han især er kendt for er diverse stole. Der er designet stole til alle tænkelige behov, og man kan altid finde en, som ville passer perfekt i ens eget hjem. I denne artikel vil vi holde fokusset på 2 meget unikke og smukke designs fra Verner Panton, som man har mulighed for at få til eget hjem. Hvis man er interesseret i hvad Verner Panton ellers har designet og skabt, så er det er stor anbefaling at finde et Verner Panton museum.

Panton stol fra Verner Panton

Panton stol er et af de mest kendte designs fra Panton, det er en meget smuk stol, som også går under navnet ”S-stolen”. Det er en stol hvor ryggen, sæde og ben består af et sammenhængende stykke plastik. Den former sig i nogle meget smukke kurver, deraf navnet S-stol. Den er meget ikonisk, og har været brugt i mange design forbindelser, bl.a. på forsiden af modebladet Vogue. Det er en meget populær stol, som er meget ikonisk i modeverdenen. Den er blevet populær på grund af dens meget futuristiske look, og dens smukke facon. Man sidder rigtig godt i den, og så fås den i flere meget flotte farver. Det er en stol som helt sikkert vil blive genkendt af mange, og den kan tilbyde rigtig meget til et rum. Plastik møbler bliver mere og mere moderne, men det kræver noget specielt, at kunne designe et møbel i plastik som bliver så populært som denne.

Hjerte stol fra Verner Panton

Hjertestolen er til et mere afslapningsformål, det er en stol som er kendt for dets hjerteformede ryglæn og den smukke røde farve. De fleste husker stolen pga. et billede af Verner Panton hvor han sidder i netop denne stol. Det er en lænestol som skaber stor opmærksomhed. Det er en meget unikt og ikonisk design, som man ikke kan se lignende andre steder. Det er et møbel som helt sikkert vil overdøve de andre møbler i stuen, da det tiltrækker sig al opmærksomhed på grund af sin meget unikke form. Man sidder rigtig godt i stolen, og selvom den røde farve er den mest kendte, så fås den også i andre smukke farver.

Skriv et svar