McTominay tror på startplads i United

h33

Trods transferrygter om nye indkøb til Manchester Uniteds midtbane, så tror Scott McTominay at den kommende sæson bliver hans gennembrud i storklubbens startellever. Læs flere sportsnyheder på Nysport.dk

Sporting Lissabons Bruno Fernandes og Newcastles Sean Longstaff er begge rygtet til Manchester United denne sommer, men Scott McTominay er selv overbevist om, at han kan erobre en startplads hos de røde djævle, uanset hvilke spillere, der ankommer inden sæsonstarten den 11. august.

– Som Manchester United-spiller skal man altid tro på egne evner, og uanset hvem vi skriver kontrakter med, så tror jeg på mig selv, fortæller den 22-årige midtbanespiller ifølge Sky Sports.

Ole Gunnar Solskjaer har allerede skaffet kantspilleren Daniel James og forsvareren Aaron Wan-Bissaka til klubben, men nu ønsker nordmanden også at styrke den centrale midtbane, og her er Fernandes og Longstaff altså kommet i søgelyset. McTominay fik 22 kampe i den seneste sæson og er opvokset med United-DNA’et, da han altid har spillet i klubben. Det giver ham også en fordel i forhold til nyindkøb, ifølge ham selv:

– Gennem min tid i klubben har jeg lært, at man altid skal tro på sig selv. Jeg træner hårdt og prøver altid at give den ekstra procent, som kan gøre forskellen i sidste ende, fortæller han.

Troen på startpladsen er ikke helt ubegrundet. Konkurrenterne på den centrale midtbane er nemlig blevet færre med Ander Herrera der smutter til PSG og med tvivl om Nemanja Matic’ fremtid på holdet. Det tomrum er McTominay klar til at udfylde:

– Jeg er klar til at blive en fast del af startopstillingen. Det var mit mål, da jeg fik en fuldtidskontrakt for to år siden, og det har altid været det, jeg har sigtet mod. Min ambition er at blive en fast 6’er eller boks-til-boks spiller, og jeg føler, at tiden er kommet til mig nu, fortæller McTominay.

Midtbanetalentet forlængede sin kontrakt med Manchester United tilbage i januar, så den nu løber frem til 2023, og klubben har dermed vist sin velvilje overfor ham. Han har dog ikke tænkt sig at vente for længe med at skifte rollen som stortalent ud med en mere fast rolle på holdet.

– Der er en mulighed nu, og jeg er klar til at gribe den med begge hænder. Jeg havde nogle fine optrædener i den seneste sæson, og nu skal jeg bare køre på, siger han ifølge Sky Sports.

McTominays første mulighed for en startplads bliver til Premier League-åbningen den 11. august, hvor Chelsea venter i et stort opgør.

Skriv et svar