Vælg det bedste supplement til din hunds daglige kost

h33

Som hundeejer har du en klar interesse i, at din hund får den bedste ernæring, der kan opdrives, men tænker du også over, hvad du giver hunden ud over den daglige kost?

Når du skal give din hund godbidder, sørger du så også for, at det er det bedste, den får – får du tænkt hundens livskvalitet og sundhed ind i indkøbene?

En ting, der er vigtig, og det for både mennesker og dyr, det er at kunne holde et stabilt blodsukkerniveau over hele dagen, og ikke som vi mennesker kender til – at gå kold efter vi har spist os igennem et relativt stort måltid rigt på kulhydrater.

Når du gør en indsats for at holde hundens blodsukker stabilt dagen igennem, så kan det gøre, at din hund har mere energi og glæde over hele dagen, for ikke at tale om den mentale gevinst, der er ved, at hunden bliver både friskere og mere glad.

Den hurtige løsning er at vælge et supplement til maden, der består af proteiner og kostfibre, er lav på kulhydrater, og som samtidig har god smag og gør, at hunden føler sig mæt længere.

Der er en klar sammenhæng mellem pris og kvalitet – og din hund fortjener det bedste

Lige som du selv får mere ud af at spendere mere på dine fødevarer, så er der bestemt også en sammenhæng mellem pris og kvalitet, når det kommer til hundemad og snacks, men helt ærligt – det er en forskel der er til at overse, under normale omstændigheder fylder udgiften ikke ret meget i budgettet, så at vælge en bedre råvare, der koster fx 10-20% mere, det er ikke noget, der normalt vælter læsset, men gør en stor forskel for både mennesker og dyr.

Hvis du stadig er i tvivl, så er der mange steder muligheder for at bestille en eller flere prøver af produkterne, så du kan få lov at køre en lille test, før du beslutter dig, om det er noget I skal fortsætte med.

Derfor giver det mening at vælge noget, som hunden ville have spist, hvis den skulle klare sig selv ude i naturen, lad det være noget, der både giver næring, smager godt, appellerer til hundens naturlige instinkter og smager godt.

Der ligger da noget grundlæggende godt i at gøre det bedste for din hund, specielt fordi det lønner sig for jer begge i længden.

 

Skriv et svar