Giv din hund den luksus, den fortjener

h33

Hunden og mennesket har levet sammen i mindst de sidste 10000 år. Igennem alle disse år har vi lært at tilpasse os hinanden. 

Når du tænker, at din hund altid ved, hvad I skal eller husker dine rutiner, er det sådan set ikke bare din hund det er evolution. 

Hunden har lært, at det giver pote, hvis den hører efter og følger med mennesket. Faktisk er hunden et af de eneste dyr, der ikke falder i bestanden, men derimod stiger. Fordi mennesker og hunden, som vi ved, er bedste venner.

Gratis lagerfoto af dyr, hund, husdyr

En trofast væbner gennem et langt liv

Din kære trofaste hund og dig har altså noget helt unikt sammen, men faktisk også noget utrolig almen, historisk og biologisk. Grunden til jeres gode forhold kommer fra de sidste årtusindernes gode venskab mellem hunde og mennesker. 

Det betyder selvfølgelig ikke, at alle hunde lyster og gør præcis, som vi gerne vil have. Det er ikke altid lige nemt at være hund, når vi mennesker ændrer os hele tiden. 

Så er du en af de heldige, der har en lydig hund, eller er din hund mere umulig, men meget elskværdig, så husk at værdsatte jeres lange venskab. 

Nogle par og ægtefolk kan være så heldige, at de helt kan fejre at have holdt hinanden ud i 25 år. Din hund skal virkelig være lavet af noget helt specielt, hvis den skal blive 25 år, så det kommer i nok ikke til at fejre sammen. 

I kan derimod fejre, at I har været sammen de sidste 10000 år, og ikke lige ser ud til at blive skilt ad de næste par hundrede år.

Gratis lagerfoto af årgang, dyr, dyrefotografering

Forkælelse og belønning

Den fejring skal kunne være med et lille visit på Luksushund.dk. Her finder du godbidder og andre lækre ting, som din hund vil sætte stor pris på, at du ville investere i. 

Vi lever heldigvis ikke for flere tusinde år siden, så vi har fundet noget bedre omstændigheder for dig og din hund til at leve sammen. 

Vi kan selvfølgelig ikke vide det, men det er højst usandsynligt, at der fandtes en luksushundeshop for 5000 år siden. Det lyder lidt mere som en moderne opfindelse. 

Og den opfindelse skal din hund da ikke snydes for. Den lever ligesom du i dag, så find nogle lækre sager til din hund, og fejr jeres lange og lykkelige venskab sammen. 

Det er ikke hver dag, man lige får sat tid af til at nyde et forhold, der har varet længere end de fleste religioner, vi kender til i dag.

Gratis lagerfoto af baggrund, dalmatiner, dyr

Skriv et svar