Få nye oplevelser med din hund

hund
h33

En hund er i sandhed menneskets bedste ven. Det gør altid en i godt humør at blive mødt af en viftende hale og højt humør, når man åbner sin hoveddør og finder sin lille firbenede ven ventende trofast på en. Selv den dårligste arbejdsdag kan blive glemt væk, så snart man tager sin lille vovse under armen og trækker sin store gjæffer ind til et ordentligt bamsekram.

Men nogle gange kan det nu også være lidt kedeligt at være hundeejer og det er ofte de samme ting man gør igen og igen. Enten går man tur eller også kaster man lidt bold ude i haven. Nogle gange skal der lidt mere spænding til og her har vi samlet nogle gode råd og fif til dig, der gerne vil have nogle lidt anderledens oplevelser med din hund.

 

Brug flere penge på din hund

Nye og fede oplevelser sammen koster ofte lidt. Det gælder både, når du gerne vil prøve noget nyt sammen med venner eller kæresten og det gælder altså også, når du gerne vil gøre noget nyt og sjovt sammen med hunden.

Vil du for eksempel gerne prøve at have hunden med på stranden eller en fjerntliggende park engang? Jamen, så må du også lige betale den busbillet eller benzinen for at komme derhen. Hvad med at afprøve et splinternyt stykke legetøj, som du har hørt at alle hunde bare er helt vilde med?

Nogle gange kan det godt betale sig at bruge lidt ekstra penge for at jagte de der lidt sjovere og helt unikke oplevelser sammen med den lille ven. Læs mulighederne indenfor billige lån her.

 

Dyrk yoga

En helt skør ide, som faktisk er begyndt at vinde ret meget indpas i mange vestlige lande, er at dyrke yoga med sin hund.

Har du længe haft en drøm om at begynde på en sport og synes du at yoga med alle dens udstrækninger og beroligende musik virker tiltagende for dig? Hvad så med at begynde på yoga sammen med din hund?

Der er nok ikke helt muligt for dig at finde en yogatime, hvor du faktisk godt må tage din hund med dig. Men derfor kan du jo sagtens stadig gøre det derhjemme. Yoga er nemlig ikke noget man behøver at gå til undervisning for at dyrke og det er heller ikke sådan, at man har brug for en masse udstyr til at gøre. Så længe du har en billig yogamåtte og gåpåmodet, så kan du sagtens komme i gang.

Hvis du har en meget ivrig og opmærksomhedskrævende hund, så kan det godt være at det er lidt svært at få lov til at lave yoga for hunden. Men hvis du har en stille og meget medgørlig lille firbenet ven, så kan du sikkert hurtigt få vendt dem til at lave yoga med dig.

Du kan jo eventuelt se det lidt som en form for hundetræning. Jo mere du træner yoga sammen med hunden, jo mere vant bliver de til situationen. Og jo bedre bliver de til at afmåle sig dig og dine behov.

Skriv et svar